Website
laten maken

Vanaf €499 excl. BTW

Bouwen van je website

2 maand gratis hosting

Naast social media is een website één van de belangrijkste manieren om makkelijk gevonden te worden door (potentiële) klanten. Men vindt snel de diensten die je aanbiedt en de contactgegevens.

Wij kunnen jouw website maken volgens jouw huisstijl. Ben je net gestart en heb je nog geen logo of huisstijl? Geen probleem, wij kunnen jou daar ook mee helpen.

Met onze expertise in webontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw online platform niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. We combineren creativiteit met de nieuwste technologieën om een unieke digitale ervaring voor jouw klanten te creëren.

Heb je reeds een website maar is deze dringend aan vernieuwing toe? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Beheer

Wij kunnen jouw website volledig beheren en onderhouden. Indien je bijvoorbeeld boekingen wenst te ontvangen of een agenda wilt beheren is dit uiteraard mogelijk. We leren jou dit aan via een aantal meetings.

Google

Google is een heel belangrijke manier om gevonden te worden. We kunnen je helpen met het aanmelden van je bedrijf bij Google. Zo kunnen mensen alle informatie snel vinden wanneer ze jouw bedrijf opzoeken.

Tevens kunnen we jou helpen om je bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google te brengen. Dit doen we door het schrijven van o.a. geoptimaliseerde teksten, backlinking, … Ook kunnen we jou helpen met het opzetten van advertentiecampagnes.

Advertenties

Social Media is alomtegenwoordig en veel mensen gebruiken het om in contact te blijven met hun naasten. Veel bedrijven zien het ook als een krachtig middel om beter gezien te worden.

Wij helpen je om een advertentiecampagne op te zetten. Samen bepalen we het doelpubliek en hoeveel je er aan wilt uitgeven. Tevens kunnen we een mooi design of leuk filmpje maken. Indien je wenst kunnen we er ook voor zorgen dat bekende mensen ( influencers ) jouw bedrijf in de spotlight zetten.

Domeinnaam

De domeinnaam is het belangrijkste van een website. Het is namelijk de url die jouw klanten intypen. Je wilt dat je site snel gevonden kan worden en dat je domeinnaam jouw bedrijf en diensten vertegenwoordigt. 

Wij helpen jou met het vinden van de ideale domeinnaam. Bij onze hosting-pakketten zit steeds een gratis domeinnaam. Heb je reeds een domeinnaam? Geen probleem, dan kunnen wij jou nog steeds verder helpen. 

Infrastructuur

Al onze klanten genieten van snelle websites met onze vliegensvlugge servers. Ze beschikken steeds over de laatste technologieën en genieten de hoogste beveiliging. Alle servers zijn in ons eigen beheer. Zodoende kunnen we snel handelen bij problemen.

Updates & Support

Updates zijn heel belangrijk om een website veilig en goed werkend te houden. Wanneer je kiest voor WordPress hosting houden wij jouw website constant in de gaten gehouden en up-to-date.

 

Een goede en klantgerichte support is zeer belangrijk. Bij ons kan je altijd terecht met al jouw vragen. Extra werkuren na oplevering worden aangerekend aan het uurtarief van €55 excl. btw.

Overtuigd?
Contacteer ons!